Amb la mel als llavis

La resignació dels jugadors del ‘Tibi’, després de veure com l’ascens s’escapava per poc / Ó. E.

Tocarà esperar. El Tibidabo Torre-romeu va desaprofitar una gran ocasió davant el Barberà Andalucia per assolir l’anhelat ascens a Segona Catalana després de veure com un gol a l’últim minut dels locals deixava els de Jesús Díaz amb la mel als llavis (1-1).

La plaça no era gens fàcil però tot i això els sabadellencs van oferir una bona imatge al llarg dels primers 45 minuts, que va anar en augment a partir de l’equador de la primera meitat. Fran Espinosa, Pau Duran i els germans Mesa buscaven amb insistència un gol que no va arribar fins als instants finals de la primera meitat. Dani, des de la frontal, va engaltar un fort xut que es va colar per l’escaire (0-1). El més difícil s’havia fet i arribar al descans amb aquest resultat era un èxit després de les nombroses ocasions dels locals; algunes van ser força clares, com la de Javier Navarro.

Només quedaven 45 minuts i el Tibi era, momentàniament, nou equip de Segona Catalana. Els de Jesús Díaz Vaquero, tot i veure com el Barberà Andalucia aconseguia el domini de la pilota, sobretot en la zona de creació, van saber aguantar el marcador la major part del segon temps. Malauradament, però, una falta al cercle central seria el preludi d’un desenllaç tràgic. El refús de Moisès va acabar convertint-se en una assistència perquè Javier Navarro, amb la cama més hàbil, situés el definitiu 1 a 1.