ESPORTS

Es confirma la profunda renovació en el Sabadell 19/20

Els comiats han estat la tònica aquesta setmana en el club/Ll. Franco

Encara no ha passat una setmana de la celebració de la permanència i el futur ha agafat un pla preferent en el Centre d’Esports. Com avançava Diari de Sabadell el dimarts, s’han confirmat les baixes dels veterans Migue, Felipe i Gato i també els porters Roberto i Romans, i Arturo. Cal afegir els jugadors cedits que han tornat als seus clubs d’origen, cas de Nico (Extremadura), Mariano (Sevilla), Cobo (Real Madrid), Antonio Domínguez (Valladolid) i un Pol Ballesteros que ha renovat el seu contracte amb el Nàstic de Tarragona fins a l’any 2021 i, per tant, s’esvaeix la possibilitat de continuar a la Creu Alta.

D’altra banda, hi ha 4 jugadors amb contracte amb vigor: Aleix Coch, Fernando Pajarero, Adri Cuevas i Edgar Hernández. Els tres primers compten per al cos tècnic mentre la situació del davanter s’estudiarà. El jugador té la intenció de complir el segon any, però no es descarta una negociació per rescindir-lo. Óscar Rubio, Ángel Martínez i Josu han vist renovat el contracte automàticament en complir la clàusula de partits disputats i tots tres entrarien en els plans d’Antonio Hidalgo. Tot i això, el basc sembla estar en la llista d’altres clubs i es podria complicar la situació.

Finalment, el club ha ofert la renovació a Pedro Capó i Néstor. Encara no s’ha concretat i tots dos semblen molt predisposats a continuar, però també volen analitzar les condicions i el projecte. Tot dependrà també del nivell econòmic que podrà assolir el pressupost de la pròxima temporada, en funció de la injecció econòmica del nou inversor que s’hauria de confirmar a través de l’ampliació de capital que s’aprovarà en la Junta Extraordinària del 17 de juny. El Sabadell 19/20 es comença a dissenyar, però espera un estiu mogut en matèria de fitxatges. L’operació-renovació s’ha posat en marxa.

Comentaris
To Top