Ciutat

Roger Torrent (ERC): “La república és futur per als nostres fills. Per això, som republicans”

El President del Parlament, Roger Torrent, ha participat en l’acte central de cara a les elecions municipals d’Esquerra Republicana. En un acte a la plaça Creu Alta dimecres a la tarda, el republicà ha assegurat que “La república no és un canvi de banderes. La república són hospitals, escoles. És que cap nen senti que els estant deixant enrere. La república és futur per als nostres fills. Per això, som republicans”.

Torrent ha apel·lat al futur, assegurant que “no vam néixer per resistir, sinó per guanyar la república i un futur millor pels nostres fills”. A més, ha afegit que “l’única manera d’arribar a l’objectiu polític”, que s’allarga des de fa 88 anys, “és que siguem molts i que cada vegada siguem més”.

El cap de llista per Sabadell, Juli Fernàndez, també ha fet una crida al vot útil assegurant que “la ciutat avançarà d’una forma honesta per millorar la qualitat dels veïns amb els recursos que tenim”. Fernàndez ha assegurat que les polítiques d’ERC Sabadell miren de defensar “la dignitat i els drets de la nostra gent, les llibertats personals i les nacionals”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top