Ciutat

Iceta anima a votar Farrés davant d’un “govern macedònia”

Iceta amb Farrés, aquest divendres a Sabadell / D.S.

“No només guanyarem els socialistes, guanyarà Sabadell!”. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha acompanyat aquesta tarda a l’alcaldable socialista, Marta Farrés, en l’acte de tancament de campanya celebrat al Complex de Gent Gran de Sabadell. A 48 hores de conèixer els primers resultats, Iceta s’ha mostrat convençut d’una victòria socialista i que Farrés serà “la primera alcaldessa de Sabadell”.

Farrés, en un moment de l’acte / D.S.

Davant d’un centenar de persones, Iceta ha parlat de Farrés traient els punts forts dels socialistes en campanya: feminisme i polítiques socials. “Us demano que penseu com podria ser Sabadell amb la Marta d’alcaldessa”, ha lloat Iceta, que ha plantejat els comicis en clau de desallotjar un govern que ha estat “una espècie de macedònia” –en referència a les quatre formacions que el conformen–.

“És un govern que ha estat un fracàs”, ha afegit després Farrés, que ha tornat a repetir que ella “es presenta per a ser alcaldessa de Sabadell”, no com a delegada de la Generalitat a Barcelona, en referència al republicà Juli Fernàndez. Davant d’ERC, ha reivindicat el seu programa per qüestions com la neteja, la seguretat i un desplegament d’inversions pensades pels barris. De fet, Farrés ha aprofitat la presència d’Iceta, diputat al Parlament de Catalunyq, per demanar fer pressió per recuperar el servei d’Oncologia Pediàtrica del Parc Taulí, potenciar l’aeroport i construir les rondes.

A la recerca del vot no indepedentista

Tant Iceta com Farrés han tret pit de ser una força no independentista. De fet, el líder socialista català ha assenyalat directament al govern municipal: “L’Ajuntament ha de ser de tots. No d’una meitat. Les institucions han de treballar per resoldre els problemes de les persones”, ha exposat Iceta, que ha demanat votar Farrés després que “Sabadell hagi perdut pistonada respecte Terrassa”.

“No estic aquí per dividir”, ha afegit la mateixa Farrés, que ha plantejat que el seu govern serà representatiu de tota la ciutadania, la independentista i la que no ho és.

Comentaris
To Top