Ciutat

Tota la informació i anàlisi de les municipals, aquest dilluns, en una edició especial del Diari de Sabadell

El Diari de Sabadell sortirà de manera excepcional aquest dilluns al carrer per oferir als  nostres lectors la millor informació i anàlisi de les eleccions municipals del 26 de maig.

El D.S. trenca així la seva actual periodicitat –dimarts, dijous i dissabte– per explicar als sabadellencs i sabadellenques tots els detalls d’uns comicis que definiran la vida política de la ciutat dels pròxims quatre anys.

Seran 24 pàgines d’informació, amb gràfics, fotografies, articles i cròniques amb què els periodistes i experts del D.S. tractarem d’analitzar el nou escenari polític a Sabadell i a les principals ciutats del Vallès Occidental.

S’oferiran, de fet, fins a cinc pàgines amb informació i resultats de Barberà del Vallès, Sant Quirze, Castellar, Cerdanyola, Matadepera, Montcada, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sant Cugat, Sant Llorenç, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

La ciutat, al detall

Pel que fa a la informació més sabadellenca, es publicarà un petit perfil dels 27 nous regidors, un pactòmetre amb les possibilitats de govern, els resultats municipals per districte, les reaccions, les millors fotografies del dia… I tot sense oblidar les eleccions europees, que també se celebren aquest mateix 26 de maig.

Durant tot el diumenge, a més, l’equip de periodistes i fotògrafs del Diari de Sabadell retransmetrem en directe tota l’actualitat de les eleccions municipals i europees a les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) i a la pàgina web del diari: www.diaridesabadell.com.

Informació, gràfics interactius i els resultats dels comicis, minut a minut, al teu diari de sempre. Aquest diumenge, tu decideixes, nosaltres t’ho expliquem.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top