Ciutat

Maties Serracant (Crida per Sabadell): “Els resultats portaran a un consistori fragmentat”

L'alcaldable Maties Serracant dipositant el seu vot / MARIA POVEDA

L’alcaldable de Crida per Sabadell, Maties Serracant, ha votat al col·legi electoral l’Escola Industrial amb la intenció de poder revalidar la seva candidatura.
Serrecant se sent il·lusionat per la jornada electiva després d’una campanya electoral que qualifica de “llarga” i “intensa”. El candidat a fet una crida al vot per tal que els ciutadans “siguin conscients que es tracten de 4 anys de legislatura i que cal decidir”. Ha mencionat també els incidents que s’han portat a terme a alguns col·legis electorals per part de VOX tot esperant que la jornada “pugui acabar de desenvolupar-se d’una forma tranquil·la”.

Pel que fa a els resultats, Serracant creu portaran a un consistori fragmentat però assegura que el més important és que les diferents formacions “tinguin la capacitat de respondre a les necessitats ciutadanes”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top