Golejada i permanència del Sabadell Nord a Primera Catalana

Plantilla, tècnics i aficionants celebrant la permanència / ÓSCAR ESPINOSA

L’altra bona notícia del cap de setmana, juntament amb l’ascens del Tibidabo, va tenir lloc al Municipal de Ca n’Oriac on el Sabadell Nord es jugava la permanència a Primera Catalana davant el Banyoles. Els de Quico Díaz, que arribaven amb la “motxilla buida” tal com va confessar el tècnic Quico Díaz en la prèvia del duel després de posar punt final a la mala dinàmica de resultats, van sortir amb les idees molt clares des del primer minut de joc. La mobilitat a la zona de dalt entre Dani Muela, Jairo i David López feia estralls en la defensa gironina. En el minut 7, un xut en semierror de Lluri es va convertir en una perfecta assistència per Anzo, que amb un gran recurs tècnic va superar la pressió de dos adversaris per acabar cedint la pilota a David López, un dels jugadors més destacats d’aquest any. L’hàbil jugador, amb una gran conducció de fora cap a dins va anar sortejant rivals fins assistir a Dani Muela que amb un gran xut al segon pal feia el primer. La permanència més a prop. Els visitants, que es jugaven algunes opcions d’ascens, no trobaven espais ni per dins ni per fora a la fèrria defensa arlequinada. Poc abans de la mitja hora de joc, una falta al mig del camp servida per Kevin s’acabaria convertint en una assistència mil·limètrica per Albert Luque que feia el segon, resultat amb el qual s’arribaria al descans (2-0).

A la represa, el Banyoles tampoc va trobar la tecla per intentar la remuntada i el Sabadell Nord es va dedicar a adormir el partit i assaborir la permanència. En el minut 73 Jairo, es va inventar una altra jugada marca de la casa per donar el gol servit a Kevin (3-0). En els darrers compassos, Díaz va donar minuts al porter suplent Xavi Viso i a Pep Pinyol que es retirava 12 temporades després.