Ciutat

Lourdes Ciuró: “les forçes independentistes no sumen”

Lourdes Ciuró, a la seu de Junts per Sabadell celebrant que té molta feina per davant / Victòria Rovira

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, no ha pogut mantenir els quatre regidors de la candidatura independentista. Finalment, n’ha tret tres, que a més d’ella que encapçala la llista, seran a l’Ajuntament de Sabadell, Francesc Baró i Quim Carné.

Ciuró, tan bon punt s’ha conegut l’escrutini final, ha reconegut que el resultat per Junts per Sabadell, ha estat fruit “d’haver comès alguns errors”. I ha anunciat que, a partir de demà mateix analitzarien on han fallat.

Tanmateix, Lourdes Ciuró també s’ha mostrat satisfeta per la feina feta i va agrair al seu equip la dedicació que han esmerçat a la candidatura. I s’ha mostrat disposada a treballar per la ciutat amb tots els recursos de què “pugui disposar des de la nostra posició”, ha dit.

Pel que fa a la configuració que pot sortir d’aquests comicis, creu que “és evident que el PSC ha obtingut una majoria molt còmode que permetrà a Marta Farrés, governar sola” i en conseqüència “pot buscar pactes amb altres forces polítiques”. En aquest sentit Lourdes Ciuró, ha destacat que les forces independentistes no sumen. Això no obstant, a Farrés “no li faltaran candidats com els de Podemos per recolzar-la”.

Per Ciuró el resultat és el reflex del descontentament dels ciutadans cap a la gestió de govern local, i està i aquesta legisl·latura és una bona ocasió revertir aquesta situació. La primera gestió de la nit electoral de la candidata de Junts per Sabadell però, ha estat felicitar Marta Farrés.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top