ESPORTS

La nova campanya de socis del Centre d’Esports arrenca amb polèmica

Imatge de l'afició en l'últim desplaçament massiu a Olot/Ll. Franco

El Centre d’Esports Sabadell, a través dels seus canals oficials, ha anunciat que un total de 948 socis no tindran augment de preu en el carnet de la temporada 19/20 premiant el fet que han assistit al 90 per cent dels partits disputats a la Creu Alta la temporada anterior. De fet, el club ha aplicat una mesura que es va anunciar a l’inici del curs passat com una idea per premiar la fidelitat de l’abonat. Però no les reaccions no s’han fet esperar i les xarxes socials bullen en les últimes hores.

La polèmica està servida. Alguns socis expliquen que per qüestions de feina, malalties o altres circumstàncies no han pogut complir aquest barem del 90 per cent, però entenen que no es pot dubtar de la seva fidelitat als colors arlequinats. Molts d’ells afegeixen que han viatjat a molts desplaçaments i això no es té en compte. Es queixen també que després d’una temporada tan dolenta i plena de patiment ara es plantegi una pujada de preus per una part dels socis que no han arribat a aquests nivells d’assistència. Alguns denuncien que en l’últim tram de la temporada es van repartir entrades i invitacions “com caramels” devaluant el valor del carnet de soci. D’altra banda, també hi ha defensors de la mesura recordant que “es va acordar a principi de la passada temporada i el que seria lamentable és que ara no s’apliqués”. Tampoc es diu quin serà l’augment en el carnet del curs 19/20. Caldrà esperar l’inici de la campanya de socis.

A la Primera Divisió trobem el cas de la UD Levante que regala l’abonament de la temporada següent als socis que han assistit a tots els partits de l’anterior. Aquest any es van beneficiar de la mesura un total de 9.261. La principal diferència és que a la màxima categoria els ingressos principals arriben via televisió. En canvi, a Segona B, els carnets es converteixen en una de les poques vies d’ingressos del pressupost.

Comentaris
To Top