ESPORTS

La Festa de l’Esport omplirà els carrers d’activitats aquest cap de setmana

La Fira d'Entitats serà un dels plats forts al Passeig de la Plaça Major

La 66a edició de la Festa de l’Esport Sabadellenc posarà el seu punt final, després de la gala d’aquest divendres, durant tot el cap de setmana amb un grapat d’activitats concentrades bàsicament als carrers de la ciutat. És el nou format que va instaurar fa dos anys la regidora d’Esports, Marisol Martínez, en un intent de donar protagonisme als clubs sabadellencs. Un dels punts principals serà la Fira d’entitats que omplirà el Passeig de la Plaça Major i plaça Dr. Robert de carpes amb la representació de tot el teixit esportiu de la ciutat. Serà entre les 17 i 21 hores i també es faran exhibicions de diverses especialitats com karate, aeròbic, go dance, zumba, gimnàstica rítmica, kates d’arts marcials, bike trial, balls de dansa i taller. Els qui vulguin es podran fer una foto a una de les carpes de l’Ajuntament i a les 19 hores tampoc faltarà la multitudinària fotografia dels campions i campiones de la temporada anterior.

L’esport escolar serà el gran protagonista a l’Anella Esportiva de Sant Oleguer el dissabte el matí, amb diferents competicions i exhibicions a més de lliurar-se els premis de reconeixement a l’esport escolar i inclusiu. D’altra banda, diumenge l’esport al carrer es traslladarà a la zona de l’Eix Macià i el Parc Catalunya on s’incorpora aquest any la cursa Woman Race d’El Corte Inglés amb sortida a les 9.30 hores i una participació de més de dos mil corredors. Bike trial, la marxa nòrdica, una cursa d’orientació de la UES, voleibol, tennis taula o la segona concentració de motos i cotxes de la Festa de l’Esport a càrrec de Motor Club Sabadell seràn algunes de les activitats previstes.

El dissabte també tindran lloc els tradicionals bateigs subaquàtics. A la piscina del Club Natació Sabadell del carrer Montcada a càrrec d’Unisub-Sabadell i a Can Llong els organitza el Dofí Blau. També a les instal·lacions de Can Llong es farà la jornada de cloenda del programa de natació ‘Els primers a l’aigua’ amb la col·laboració de Piscines Joan Serra (UFEC), Cercle Sabadellès i Club de Tennis Sabadell i la participació d’un gran nombre d’escoles.

La cirereta serà diumenge amb una gran jornada futbolística a l’Estadi de la Creu Alta i el Complex Esportiu Olímpia. Es disputaran tornejos en categories de futbol-7 prebenjamins i benjamins, futbol inclusiu i la festa final de l’Associació Escoles de Futbol Formatiu.

Comentaris
To Top