Ciutat

Denuncien que el servei de teleassistència per persones grans no funciona des de fa dos dies

L’entitat del nord Red Solidaria la Planada denuncia que des de dimecres 29 de maig a les 6 h no funcionen els aparells de teleassistència que porten els veïns més grans de la zona de la Plana del Pintor. El president de l’entitat, Alonso Simón, denuncia que “el problema és que a la Planada hi ha molta gent gran que viu sola, i ara sense servei”.

Movistar ha confirmat al D.S. que hi ha aquest problema i que afecta un centenar d’usuaris per un robatori de cable de coure de la línia telefònica. A hores d’ara l’empresa no assegura quan estarà arreglat i apunta que s’està treballant de forma prioritària. L’afectació és a la línia telefònica, de manera que ha deixat sense servei aquest centenar de clients tant de telèfon fixe com, en un nombre de casos indeterminat d’aquests, de teleassistència, que funciona amb aquest sistema.

Una usuària del servei de teleassistència amb el medalló penjat / ACN

Es tracta d’un servei que majoritàriament persones grans porten a sobre per avisar a emergències en cas que sigui necessari i només es pot contractar a través de Movistar. L’empresa de telefonia ha obert la incidència INC-0016255022 a petició de Simón. Però el que primer li van dir que era una “avaria gran”, segons relata, i que a la tarda del mateix dia estaria solucionat, més de 48h després encara no s’ha arreglat.

“Et trobes indefens”, denuncia Simón, que recorda una cosa tan evident com certa: “si tenen aquesta teleassistència és perquè la necessiten”.

Si us heu trobat afectats per aquest cas i ens ho voleu explicar, no dubteu a contactar amb nosaltres deixant un comentari o explicant-nos el vostre cas a través del correu electrònic [email protected], les xarxes socials o el WhatsApp del D.S.: 682 146 542.

Comentaris
To Top