Ciutat

Centenars de persones gaudeixen d’una ‘barbacoa motera’ en record d’Èric Otero

Els veïns aprofiten la Festa Major del barri per donar suport a la família del jove desaparegut

Els veïns del barri de Sol i Padrís cuinant les botifarres de la barbacoa / ÓSCAR ESPINOSA

La Festa Major del barri de Sol i Padrís ja està en marxa. Amb una gran traca davant de l’església de Sant Oleguer han inaugurat la seva tradicional festa. A partir d’aquí, els veïns han pogut gaudir de balls, botifarrades, cercaviles i, fins i tot, d’una gran xocolatada amb melindros. I de cara a demà diumenge, l’últim dia de la Festa Major, encara queden moltes activitats per gaudir com ara una festa Holi, una classe de Zumba i més concerts fins arribar a un espectacular castell de focs que posarà el punt final a la celebració. En total, durant tot el cap de setmana es faran més d’una quarantena d’actes.

En record d’Èric Otero

Avui però, era el torn d’un dels actes més emotius de la festa, la ‘barbacoa motera’ en memòria d’Èric Otero, un jove del barri de Sant Oleguer que va perdre la vida en un accident de moto. Tres anys després de la seva desaparició, els veïns del barri continuen reunint-se per a mostrar el seu suport a la família i recordar-lo.

La seva moto juntament amb el seu casc estaven presents a l’acte. Els veïns vestien una samarreta verda amb el lema “never give up“, que traduït al català significa “no et rendeixis mai”; una frase que l’Èric tenia escrita a les xarxes socials i que els seus pares han incorporat a les seves vides. Els seus pares Joan Otero i Montse Ruíz expressaven molt emocionats que se sentien molt agraïts no només per l’acció veïnal sinó també per l’ajuda que els hi havia proporcionat la policia local. “Volem recordar a l’Èric amb els veïns i les motos, allò que més li agradava” assegura el pare. Expliquen que no és gens fàcil enfrontar-se a una situació com la seva però que volen continuar lluitant “per ell”.

Així ho han fet també els veïns del barri que s’apleguen avui per gaudir d’un àpat junts tot recordant a l’Èric.

Comentaris
To Top