ESPORTS

La Festa de l’Esport es trasllada al carrer i diverses instal·lacions

Una de les exhibicions que s'han celebrat en l'espai de la plaça Dr. Robert/Ó. Espinosa

Després de les emocions de la Gala amb el triomf de Maica García, la Festa de l’Esport Sabadellenc ha traslladat el seu escenari als carrers i diverses instal·lacions de la ciutat. Un dels punts forts s’ha concentrat en l’Anella Esportiva de Sant Oleguer amb activitats esportives i lúdiques i la gran diada de l’esport escolar a la Pista Coberta de Catalunya amb el lliurament dels guardons de la temporada i diferents reconeixements individuals i col·lectius.

L’altre focus d’atenció ha estat el Passeig de la Plaça Major i Plaça Dr. Robert amb la Fira d’entitats. Nombrosos clubs i entitats del teixit esportiu sabadellenc han estat protagonistes amb les seves carpes i activitats. També s’han fet diverses exhibicions de gimnàstica, aeròbic, go dance, zumba, arts marcials, bike trial i balls de dansa davant una gran presència de públic malgrat la forta calor. Tampoc ha faltat la tradicional foto dels campions i campiones del curs passat.

La Fira també s’ha convertit en l’escenificació del comiat de Marisol Martínez com a regidora d’Esports. Ha rebut moltes mostres d’afecte i agraïment de les entitats, presidents i gent de l’esport durant la seva visita als diferents estands. En alguns moments no ha pogut evitar l’emoció. “Mai ho podré oblidar i jo només els hi puc donar les gràcies a tots”, ha manifestat la Marisol. Aquest diumenge es posarà la cirereta amb més activitats a la zona de l’Eix Macià, Parc Catalunya i Estadi Creu Alta.

Comentaris
To Top