Ciutat

La primera missió comercial a Myanmar i Cambodja de la Cambra acaba establint contactes amb 80 empreses locals

La reunió amb Myanmar Chamber of Commerce, que va tenir lloc durant la missió comercial / cEDIDA

Èxit de la missió comercial a Myanmar i Cambodja. La Cambra de Comerç de Sabadell va organitzar aquesta acció internacional entre el 25 de maig i l’1 de juny del 2019, la primera a aquests dos països que integren l’Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic (ASEAN). Sis empreses de la demarcació del sector de medi ambient i tractament d’aigües, tecnologies mèdiques, productes químics, papereria, material escolar i arts gràfiques, i equipament higiènicsanitari hi van prendre part. Durant les cinc jornades de treball, els participants van poder mantenir contactes amb unes 80 empreses i institucions dels dos països prospectats. D’aquesta manera, van poder obtenir informació sobre el mercat, el sector, la competència, els nivells de preus, els sistemes de distribució, entre d’altres.

Les empreses participants han valorat molt positivament els contactes mantinguts en aquesta missió comercial i les perspectives de negoci que s’han obert en els dos mercats.

El director de la missió i cap de promoció de Comerç Internacional de la Cambra, Vicenç Vicente, va mantenir reunions de treball amb diverses institucions locals com la Myanmar Chamber of Commerce, l’Oficina Comercial d’Espanya a Yangon i la Cambodia Chamber of Commerce. Vicente va endegar uns lligams de col·laboració i intercanvi amb aquestes entitats, a més de presentar la Cambra de Sabadell.

Comentaris
To Top