Publicitat
EDITORIAL

Tres motius d’orgull per a Sabadell

Després de tanta política cal deixar de fixar-nos en el dit (els polítics, les eleccions) per observar la lluna (Sabadell i els sabadellencs). Fent aquest exercici, avui, trobem almenys tres motius per estar orgullosos de Sabadell. Primer: l’esport i la seva festa ens han demostrat aquest any més vitalitat que mai, amb uns esportistes de nivell mundial –la Maica García és la millor jugadora del món, i de Sabadell– i unes entitats amb capacitat de construir, amb l’Ajuntament (menció especial d’una Marisol convertida en la “gran dama” de l’esport) projectes de futur per a la ciutat: és un exemple que cal replicar.

Segon: les històries heroiques dels policies i ciutadans anònims que ahir divendres es van premiar a la festa de la Policia Municipal: persones que se sacrifiquen pels seus veïns, que salven vides, que no dubten d’optar sempre per l’opció correcta. Tercer: adonar-se, en veure les fotografies del nou local de Girona (a la web del D.S.), que l’Escapa, la botiga local de bicicletes, és en realitat un petit monstre del sector, un dels líders de l’Estat en venda de bicicletes, i que quan fa el salt a nous mercats ho fa de la mà de professionals sabadellencs, fent ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
Publicitat
To Top