Ciutat

La paella popular de Torre-romeu aplega més de 800 persones a taula

Els cuiners de la paella repartint l'arròs / LLUÍS FRANCO

La Festa Major de Torre-romeu és un esdeveniment molt esperat pels veïns, sobretot, per la paella popular. Després de dos dies plens d’activitats com concerts, xocolatades i actuacions; el diumenge toca descansar al caliu del veïnat. Cada any la paella popular aplega centenars de persones però aquesta vegada han batut un rècord. Segons el cuiner de la paella, Ignacio Navarro, avui seuen a taula més de 850 persones a dinar. Una xifra que atribueixen al bon temps i a la calor.

Navarro, juntament amb el seu ajudant, el cuiner Francisco Delgado, expliquen que “porten tota la vida cuinant paelles populars”. “És tot un gust per a nosaltres” declaren. A més a més, asseguren que la seva paella té fama de ser “una de les més bones”. El president de l’Associació de Veïns de Torre-romeu, Manuel Moya, s’emociona parlant del seu veïnat. “Aquí som tots una família, ens coneixem des de sempre i ens ajudem els uns als altres” assegura.

La Luísa és una de les veïnes que mai es perd la Festa Major del barri però tampoc la paella popular. Acompanyada de les seves amigues, explica que porta vivint al barri “tota la vida” i que es respira “molta comunitat”.

Quan acaben de cuinar la paella, els veins en fila esperen el seu torn amb el plat a les mans mentre la Tuna Sabadellenca amenitza la tarda amb un concert en directe. Amb molta alegria, els sabadellencs agafen forces per posar el punt final a la seva Festa Major.

/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top