Ciutat

Duran i Sors: el carrer on tothom aparca malgrat no poder fer-ho

Els veïns del carrer de Duran i Sors en el tram comprès entre Sant Pau i Sol estan expectants. Satisfets per la reforma que s’hi ha fet, veuen amb curiositat com a resultes de les obres han intercanviat la banda de la vorera on aparquen els cotxes, que ho fan tot i tenir-ho prohibit, han perdut contenidors i alguns es pregunten per què hi ha tanta diferència entre les dues voreres.

Les dues voreres del carrer de Duran i Sors aquest dilluns a les 10h. La remodelada a l’esquerra, l’antiga a la dreta / D.S.

L’Ajuntament ha explicat aquest dilluns al D.S. que té previst tornar a permetre l’aparcament com es feia abans, a la vorera contrària on es fa actualment, retirarà el senyal de prohibit aparcar i tornarà a situar una fila de contenidors, en principi, davant de Càritas. També es preveu instal·lar pilons a les cantonades de les voreres per evitar que els cotxes hi pugin a sobre. No hi ha calendari però fonts municipals apunten que les actuacions són imminents.

Desconcert

La veïna María Josefa González creu que la feina s’ha fet “a mitges”, perquè d’una banda els cotxes aparquen al carrer, però al principi hi ha un senyal que ho prohibeix “inclús vorera”. Aquesta ja era una queixa habitual abans de les obres, i tot i el senyal, continuen havent-hi cotxes que hi pugen, sobretot en l’entrada i sortida de l’escola bressol Vapor Buixeda Nou. Diversos veïns han indicat al D.S. que en els darrers dies la Policia Municipal va deixar un avís als parabrises dels vehicles, però no n’han sabut res més.

Per la seva part, la veïna Joaquima Albiol apunta a problemes de visibilitat en la sortida dels pàrquings. “Els que vivim a la banda dels parells, si hi ha cotxes aparcats i nosaltres sortim amb el nostre, ens costa veure si en vénen de cara”, explica.

Tanmateix, González creu que la vorera dels nombres parells (nord) es podria haver fet una mica menys ample i guanyar aquest espai en la banda d’imparells, molt més estreta. En aquest sentit, el consistori no preveu fer cap actuació en aquesta banda.

Falten contenidors

Un altre tema que preocupa els veïns és si hi tornarà a haver contenidors en aquest tram del carrer. Abans estaven a la cantonada amb el carrer del Sol, davant de Càritas, i González ja troba bé que no estiguin allà, però creu que en algun lloc n’hi hauria d’haver, perquè sinó, com apunta l’altre veí, passa que els que tenen més a prop són a la cantonada del carrer Sant Pau -que ara estan saturats- o a la Rambla.

Comencen les obres al carrer Duran i Sors

Comentaris
To Top