ESPORTS

Marisol Martínez: “Hem exposat el potencial esportiu de Sabadell”

Marisol Martínez en el lliurament de premis del futbol formatiu a la Creu Alta/Lluís Franco

La 66a edició de la Festa de l’Esport serà recordada pel triomf de Maica García com a millor esportista i també pel comiat de Marisol Martínez com a Tinent d’alcalde i regidora d’Esports. En una entrevista aquest dimarts a l’edició de paper, Marisol repassa la seva feina aquests últims 4 anys i ens explica les seves sensacions després de rebre l’unànime suport i agraïment per part d’entitats i clubs de la ciutat. “Ha estat una sorpresa preciosa que sempre portaré al cor. Em sento molt orgullosa perquè veig que la feina feta ha servit d’alguna cosa”, explica.

Marisol Martínez no amaga que va començar la setmana de la Festa “amb una tristesa tremenda”, però ha acabat “contenta i orgullosa”. També diu que la clau del seu èxit ha estat “el diàleg amt tothom” i “posar moltes ganes i entusiasme en tots els projectes”. Se sent especialment satisfeta del programa “Els primers a l’aigua” que ha servit perquè molts nens i nenes de la ciutat poguessin aprendre a nedar.

Assegura que “no he inventat res, només ens hem dedicat a exposar el gran potencial esportiu que té Sabadell. Ara em preocupa el projecte del Clúster de l’Esport, espero que tingui continuïtat perquè és molt important per la ciutat”. Marisol no sap què farà en el futur. “No vull precipitar-me en la decisió, però jo m’aixecaré i remuntaré com fan grans esportistes i grans equips després d’una derrota”.

Comentaris
To Top