Ciutat

L’Ajuntament crea un distintiu per identificar els aliments produïts al rodal i al Parc Agrari

L’Ajuntament de Sabadell ha començat a distribuir entre botigues i mercats un distintiu que permet identificar els productes produïts al rodal del Ripoll i al Parc Agrari. L’objectiu és que els compradors puguin identificar clarament els punts de venda on es poden adreçar per trobar aquest tipus de producte.

El nou distintiu que es podrà veure en mercats i botigues / CEDIDA

Es tracta, d’una banda, d’un domàs o faldó de lona plastificada per posar davant de les parades dels productors que venen als mercats municipals. I, d’altra banda, d’un adhesiu amb el mateix missatge que es distribuirà a totes les botigues que tenen a disposició del públic algun d’aquests productes.

Amb aquesta mesura, l’administració municipal pretén potenciar la comercialització de productes locals en circuits de venda de proximitat. Aquest objectiu es desprèn d’una de les línies d’actuació establertes al Pla director per a la gestió i desenvolupament del Parc Agrari de Sabadell, aprovat per unanimitat al Ple municipal de 30 de novembre de 2005.

Publicitat
Comentaris
To Top