Publicitat
Oci i cultura

El còmic ‘The Future is Now: Nightfall’ arrasa tot just començar el seu Kickstarter

Una de les il·lustracions de ‘The Future is Now’ / DeathBurguer

Existeix un món on la decadència nuclear d’Akira, la fúria mutant de Dark Knight Returns i la ferralla apocalíptica de Mad Max es fusionen violentament, com un monstre herald de la nova carn. És una terra maleïda, on policies robòtics administren justícia amb metralladora i rebels anarquistes branden espases pels gratacels.

Paradoxes de la vida: aquest món, coronat per la ciutadella distòpica Robo-City Prime, va néixer a Sabadell. Es tracta de l’univers de The Future is Now, el projecte gràfic de l’il·lustrador sabadellenc Josan González. Fins ara, l’artista -també conegut pel seu pseudònim, DeathBurguer– ha publicat dos volums que recullen la història de la batalla entre humans oprimits i robots opressors.

Ahir al vespre, González va posar en marxa la campanya de micromecenatge a la plataforma Kickstarter per finançar el tercer llibre, que portarà per títol The Future is Now: Nightfall. Mentre escrivim aquesta peça, a penes unes poques hores després de l’inici de la campanya, el llibre ja ha superat el presupost que demanava González -20.000 euros- i ha recaptat més de 27.000.

Fins ara, Nightfall compta amb 345 backers –persones que hi han aportat-, però encara queda més d’un mes fins que es tanqui la campanya. L’obra –que barreja els formats físic i digital i inclou una banda sonora electrònica i sintètica– seguirà la història en el punt en què acabava l’anterior treball, a les portes de la revolució.

‘DeathBurguer’, local i internacional

González és un d’aquells artistes sabadellencs que no saps que ho són fins que algú t’ho diu. No és difícil confondre’s, però, mirant l’abast de les seves col·laboracions: ha dibuixat, entre d’altres, per a editorials de còmic com Dynamite o Dark Horse; revistes com Wired, o grups de música com Metallica o Pearl Jam. El segon volum de The Future is Now -subtitulat Neon Rising– comptava amb extres d’artistes internacionals com Laurie Greasley, Artem Bizyaev o Luke Parker.

Publicitat
Comentaris
To Top