Esports

L’Escola Vedruna-Immaculada triomfa en el Campionat de Catalunya

En el primer lloc del podi en el certamen disputat a Reus/Cedida

Les representants de l’Escola Vedruna-Immaculada de la nostra ciutat es van convertir en les grans protagonistes de la fase final nacional de patinatge artístic disputada a Reus. El trio integrat per Leire Amores, Diana Martínez i Martina Navarrete va aconseguir el títol de Catalunya amb el programa ‘No som titelles’, una coreografia molt animada i divertida. Les patinadores locals, en el seu debut en aquest certamen, van trencar el pronòstic per alçar-se amb la victòria davant rivals de molta més experiència.

D’aquesta manera recullen el premi a molts mesos de treball i esforç de l’equip tècnic de patinatge de l’escola encapçalat per Heidi Martínez. Altres alumnes de l’Escola van participar en els programes Emballa i Geishes que es van classificar en segona i tercera posició en les seves respectives categories. Sabadell, doncs, va tenir un paper destacat en aquesta fase final que va tenir 280 participants.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top