Ciutat

L’IES Sabadell celebra 30 anys de vida escolar “Avançant Junts”

L’Institut Sabadell ha celebrat aquest 6 de juny, sota el lema “Avancem Junts”, 30 anys d’ensenyament d’educació secundària obligatòria (ESO) i estudis postobligatoris (Batxillerat i Cicles Formatius d’Informàtica).

Aquest centre escolar és pioner en l’ús d’ordinadors a l’aula, pisarres digitals i internet. L’equip docent de l’IES Sabadell ofereix recursos als alumnes perquè siguin persones amb criteri propi, a més d’impulsar iniciatives com les del passat mes de maig, on l’alumnat d’ESO va fer un vídeo reivindicant la causa feminista, juntament amb l’Espai Jove de Can Rull. L’activitat es va fer dins del taller d’Spotifree. El vídeo es titula “Rompe les cadenas”.

Els alumnes van formar el logo del 30è aniversari de l’escola / CEDIDA

D’altra banda els alumnes de 3 d’ESO van preparar la seva pròpia versió del videoclip original de Thriller de Michael Jackson. En aquest projecte d’Educació Física, a banda de l’expressió corporal, el llenguatge no verbal i el ritme, van treballar aspectes competencials relacionats amb el treball cooperatiu, la  resolució de problemes, la gestió de les emocions, l’organització i planificació de la tasca i aspectes claus propis del llenguatge cinematogràfic i de la competència digital.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top