Ciutat

Un home entra a robar de matinada en una carnisseria de la plaça d’Espanya, fa destrosses i no s’emporta res

Per vintena vegada, aquesta matinada han tornat rebentar el pany de la Carnisseria Lisa Valles Carns, a la plaça d’Espanya, i per primer cop l’autor ha anat més enllà i ha rebentat les vitrines de la carn; abans “només” posava cola al pany. Ho assegura el seu propietari, Rafael Montes, que ho ha denunciat a la policia i apunta directament a una venjança de l‘exmarit de la seva dona per fer-li perdre diners i atemorir-lo. “Ha vingut a joderme vivo, així estic perdent tot el dia”, ha explicat al D.S. Les càmeres de seguretat ho han gravat tot, però Montes assegura que no s’identifica el presumpte autor del robatori perquè anava encaputxat.

El robatori, segons el propietari de l’establiment, ha començat quan el presumpte autor ha tallat els cables del cartell lluminós de l’entrada pensant que així desconectaria l’alarma, però aquesta funciona amb una corrent separada i ha seguit funcionant. L’avís s’ha registrat a les 4.13 h, quan l’alarma ha avisat Montes i l’empresa on la té contractada. El lladre ha entrat al local mitjançant el mètode de la palanca i ha rebentat les tres vitrines on el carnisser té exposada la carn. Montes assegura que l’autor no s’ha emportat res, ni diners. Com a conseqüència dels vidres rebentats alguns aliments s’han malmès.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top