Publicitat
Ciutat

Dues alumnes del Pau Vila guanyen un concurs de vídeos en anglès contra el ‘bullying’

Aida Marlet i Luna Marsella són les dues alumnes de l’institut Pau Vila que han guanyat l’edició d’enguany del concurs de vídeos en anglès English Clips. El seu vídeo Alone ha sortit triomfador d’aquest certamen pensat per millorar la comunicació oral en aquesta llengua, i que en aquest cas girava en torn de l’assetjament escolar.

A més de la proposta guanyadora, s’han escollit dues de finalistes: Journal, de Rocío González i Manal Salhi, de l’Institut Ribot i Serra, i You are not the only one!, de Judit Guerrero i Marina Gil, de l’Escola Estel. S’hi han presentat un total de 34 clips de vuit centres educatius: cada institut o escola podia presentar un màxim de cinc vídeos.

Les propostes han estat avaluades per un jurat integrat per representants de les escoles d’idiomes, tot tenint en compte aspectes com l’originalitat, l’eficiència comunicativa, la correcció lingüística i la qualitat tècnica i escollint finalment una proposta guanyadora i dues de finalistes. El lliurament de guardons s’ha portat a terme a cadascun dels centres amb alumnat premiat.

Publicitat
Comentaris
To Top