Publicitat
Ciutat

Les food trucks s'apoderen de la plaça Doctor Robert

Centenars de sabadellencs gaudint de l'espectacle "Tubs del Món" / LLUÍS FRANCO

Les food trucks han vingut per quedar-se. En el marc de la quarta edició de la fira Happy Food Trucks, la plaça Doctor Robert s'ha omplert de música, bon ambient i, per descomptat, desenes de food trucks oferint tot un ventall d'ofertes gastronòmiques.

Des de divendres, centenars de sabadellencs han aprofitat el bon temps per gaudir d'un bon àpat acompanyat de música. Noodles, menjar mexicà i vegà són només algunes de les opcions. I pels més dolços, també hi ha una altra encarregada de cuinar creps i gofres. La mateixa nit de divendres centenars de persones ja van assistir als concerts de Chimi Hendrixx i la Happy FT Band.

Durant el dissabte, la participació ha continuat sent molt positiva. L'espectacle de "Tubs del Món" protagonitzat per Xavi Lozano ha captat l'atenció de tots els assistents de la plaça. Els més petits, asseguts a terra, reien amb les bromes que feia Lozano sobre l'escenari. Rodes de bicicleta o regadores són només alguns dels objectes que ha utilitzat durant el seu espectacle.

/ LLUÍS FRANCO

Després d'aquest espectacle, la banda The Mortimers ha omplert de música la plaça amb un karaoke en directe.

La festa però, no s'acaba fins aquest diumenge. L'escola de música MUBA oferirà un concert a les 13.00 h i a les 19.00 h, una sessió indietrònica a càrrec del DJ Gretaylosgarpo posant així el punt final als concerts en directe. Les food trucks continuaran a la plaça durant tot el dia fins al vespre.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top