Ciutat

Música i dansa, les grans protagonistes de la Festa Major del Centre – Mercat

Una de les dansaires durant l'actuació de Bollywood / VICTÒRIA ROVIRA

La Festa Major del Centre – Mercat donava el tret de sortida el passat divendres amb els jocs infantils i La Greska i una batucada per començar amb ritme la gran festa del barri. A partir d’aquí, la música ha cobrat molta importància durant els tres dies festius i és que, segons l’Associació de Veïns Centre – Mercat, una bona Festa Major cal que gaudeixi de molta música.

Així és com diferents ritmes i balls de cultures diferents s’han anat succeint durant aquests tres dies. La dansa del ventre, street dance i el swing han estat només alguns dels espectacles que ha concentrat a més de 250 persones a la plaça del Vallès. Segons el president de l’Associació de Veïns Centre – MercatEvaristo Fortuny, concretament el ball de swing “va divertir molt” a tothom.

Aquest diumenge a la tarda era el torn del Bollywood. Diferents escoles de dansa han pogut pujar als seus alumnes a l’escenari per a demostrar les seves habilitats. Vestits de mil colors amb tocs durats i música molt alegre; en grups, pujaven els alumnes ballant al ritme de la música.

Això sí, Fortuny adverteix que de cara a l’any que ve, la Festa Major serà encara “més grossa”. L’Associació de Veïns del barri fa 10 anys i volen estar a l’altura. “Encara no tenim res previst però segur que serà molt potent”, ha assegurat Fortuny.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top