Oci i cultura

Nay, Artur Martí i Òpal, protagonitzen la Setmana de la Música a FNAC L’Illa

Fotografia promocional del músic Artur Martí / CEDIDA

A la botiga FNAC del centre comercial L’Illa Diagonal, a Barcelona, la celebració del Dia de la Música s’allarga una setmana. El punt fort, però, són les jornades FNAC Music Island: sèries de tres concerts consecutius al hall de l’establiment, que tindran lloc divendres 21 i dissabte 22.

La primera d’aquestes dues sèries estarà protagonitzada per artistes sabadellencs: a les 17.30 h actuarà Nay; a les 18.30 h, Artur Martí, i a les 19.30 h, Ópal. 

Nay és Alfred Pardo, un artista que es defineix com a “polifacètic i inquiet”. Acompanyat per la seva guitarra, presentarà en acústic alguns dels temes del seu darrer disc, Back where the light is.

El segon artista en sortir a l’escenari serà Artur Martí, també en format acústic i en solitari. El sabadellenc avançarà algunes cançons del seu nou treball, Natural, que veurà la llum al juny. 

Tancarà la jornada la cantant i compositora Gemma Pedrós, sota el nom artístic Ópal. Presentarà una selecció de cançons extretes dels seus discos, combinades amb alguna versió.

Comentaris
To Top