EDITORIAL

Segones oportunitats per al comerç

El comerç local afronta reptes complicats des de fa anys: les compres per Internet, l’avenç fulgurant de les grans marques i franquícies i l’aparició de grans superfícies ha debilitat el comerç tradicional. L’estudi de l’Observatori de Centre Urbans, amb mètodes pioners arreu i aplicat a vuit ciutats catalanes apunta, però, a noves oportunitats pels negocis del Centre. Al model consolidat del triangle Rambla, Zamenhof i Tres Creus s’albiren possibilitats de negoci noves, que aportin valor afegit: una oportunitat per petits artistes i comerciants, per donar cabuda a productes de qualitat i per encabir bona gastronomia, tal com es proposa des de Sabadell Comerç Centre.

Publicitat

Des del Diari creiem que és el moment d’aprofitar la pacificació del Centre i començar a parlar de polítiques reals. És l’hora que agents privats i Ajuntament emprenguin accions per a reivindicar el caràcter del comerç sabadellenc. I sobretot, no ho oblidem, cal actuar al Centre però també a la resta de barris, que aglutinen 6 de cada 10 negocis de la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top