ESPORTS

La maquinària del Centre d’Esports accelera davant una setmana important

Ángel Martínez, a l'esquerre en l'últim partit a Olot, podria tenir una oferta del Llagostera /Ll. Franco

En la presentació de la nova campanya de socis, el director general del club, Bruno Batlle, va assegurar que “s’està treballant en tots els àmbits” malgrat no estar signat l’acord amb el nou inversor. En les últimes hores s’han pogut veure símptomes de moviment i la maquinària de despatxos sembla accelerar davant unes setmanes que haurien de ser de màxima intensitat. En la faceta econòmica, s’ha posat al dia amb els treballadors del club i també s’ha abonat una de les nòmines pendents als jugadors. Ara en queda una (maig) i la del mes de juny quan venci. Fonts de l’entitat asseguren que no hi haurà cap risc de descens administratiu el 30 de juny i es compliran els terminis escrupolosament. Es lamenta, però, que no arribi la subvenció del Consejo Superior de Deportes (uns 350.000 euros) corresponent als dos últims exercicis.

En la parcel·la esportiva no ha transcendit res, però també s’assegura que el club està treballant en molts fronts i el director esportiu, Jose Manzanera, acumula noms sobre la taula. Ara sembla que s’han posat en marxa les propostes econòmiques i aviat es podrien conèixer les primeres novetats. Tres són les renovacions que proposa el club, per a Néstor Querol, Pedro Capó i Ángel Martínez, com ja va avançar Diari de Sabadell. No hi ha hagut encara una resposta, però el capità Ángel Martínez podria valorar també una oferta del Llagostera que es vol reforçar amb jugadors d’experiència en el seu retorn a Segona Divisió B. També caldrà esperar si jugadors amb contracte en vigor, com són els casos de Josu Ozkoidi i Adri Cuevas, demanen sortir en cas de rebre ofertes superiors.

En el capítol de fitxatges, ha quedat descartat el sabadellenc Eloy Gila després de renovar pel Cornellà. Han sonat diversos noms, com el també sabadellenc Max Marcet -que podria tornar al Sabadell després del seu pas per l’Espanyol-, el porter Marc Martínez (Recreativo), el lateral Mario Garde (Ejea de los Caballeros), el migcampista Manu Molina (Unionistas Salamanca) i el davanter Carlos Esteve (Cornellà). Però, per ara, són especulacions i caldrà esperar. Venen dies moguts a les oficines de la Creu Alta.

Comentaris
To Top