Ciutat

La Teixida, el nou projecte d’habitatge de la gestora Salas

La Teixida és la nova aposta d’habitatge de la gestora Salas situada al carrer Sant Cugat de Sabadell. En la festa de presentació Bubbles & Choc als jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, el director general de l’empresa, Manel Rodríguez, i el seu equip, han donat a conèixer el projecte a través d’una reproducció de l’estructura de l’edifici en un pastís de xocolata.

Manel Rodríguez explicant La Teixida / Victòria Rovira

Malgrat que l’obra encara estigui en construcció, s’espera que al desembre ja s’hi pugui entrar a viure.

Les terrasses, una prioritat per Salas

El projecte La Teixida fa honor al passat tèxtil sabadellenc. És un complex de 20 habitatges amb dues escales independents. Està formada per quatre dúplex invertits, dos dúplex i 14 pisos de tres a cinc dormitoris amb àmplies terrasses o patis. “Estan expressament dissenyats per fer vida en família” segons ha explicat el director general de l’empresa.

Rodríguez destaca que l’entramat d’habitatges és lleial a la filosofia de la veterana Salas: “promocions d’edificis petites, bona ubicació, amb molt espai exterior i molta llum”.

Les terrasses i la distribució són el punt fort del nou complex. Segons l’arquitecte, Òscar Navarro, els habitatges es divideixen en dues parts ben diferenciades: “la part interior, la més lluminosa, i la part exterior”. L’interior té la cuina i el menjador obert cap a la terrassa per on entra la llum, mentre que a la part exterior és on hi ha els dormitoris. L’arquitecte ha afegit que “en el dúplex invertit, l’entrada és a la part superior, ja que els convidats no hauran de passar pels dormitoris. Ho fa més íntim”.

Comentaris
To Top