Diners

La Teixida, la nova aposta de la gestora Salas

Manel Rodríguez, al costat del pastís elaborat per Escribà / V. ROVIRA

– Ainhoa Santín –

La Teixida és la nova aposta d’habitatge de la constructora Salas, que està situada al carrer de Sant Cugat de Sabadell. A la festa de presentació Bubbles & Choc, que es va fer el dijous passat al vespre als jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, el director general de l’empresa, Manel Rodríguez, i el seu equip van donar a conèixer el projecte a través d’una reproducció de l’estructura de l’edifici en un pastís de xocolata.

El projecte La Teixida fa honor al passat tèxtil sabadellenc. És un complex de 20 habitatges amb dues escales independents. Cadascuna està formada per quatre dúplexs invertits, dos dúplexs i 14 pisos de tres a cinc dormitoris amb àmplies terrasses o patis. “Estan expressament dissenyats per fer vida en família”, va indicar Rodríguez. L’entramat d’habitatges és lleial a la filosofia de Salas: “Promocions d’edificis petites, bona ubicació, amb molt espai exterior i molta llum”, va subratllar el director general de Salas.

Les terrasses i la distribució són el punt fort del nou complex. Segons l’arquitecte, Òscar Navarro, els habitatges es divideixen en dues parts ben diferenciades: “La part interior, la més lluminosa, i la part exterior”. L’interior té la cuina i el menjador obert cap a la terrassa per on entra la llum, mentre que a la part exterior hi ha els dormitoris.

Comentaris
To Top