EDITORIAL

Sabadell, de moda… entre els fiscals

Sabadell està de moda a la carrera judicial. Una nova generació de fiscals ha triat la nostra ciutat per començar la seva carrera judicial, i entre ells, la fiscal amb més nota de l’Estat, la número 1 de la promoció, Jimena Conde, nascuda a Valladolid.

L’activitat judicial de la ciutat, amb un partit extens i molt actiu, i els casos amb certa repercussió mediàtica, com el de la violació múltiple o Mercuri, han contribuït a augmentar l’atractiu de Sabadell com a primer destí de la carrera dels fiscals, que s’ha transmès “boca a boca”. Sabadell ha d’ambicionar comptar amb els millors de l’Estat en cada àmbit, i això també inclou els fiscals, els jutges i els secretaris judicials. En contrast amb l’atractiu dels jutjats locals pels funcionaris judicials, els jutjats locals no destaquen per la seva rapidesa. Un cas evident, trist i dramàtic, del que pot trigar a arribar la justícia a la nostra ciutat és el d’Ana María Milán, la sabatera assassinada fa 12 anys. Seria desitjable que, a més d’atreure els millors fiscals, es dotés els nostres jutjats amb més recursos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top