Ciutat

Continua la crema: sis nous contenidors calcinats, dos vehicles cremats i dos arbres afectats

Imatge d'arxiu del moment de la crema d'un contenidor al carrer Cervantes / CEDIDA

Després de la Revetlla de Sant Joan a Sabadell, que va concloure amb 14 contenidors cremats, continuen els actes vandàlics. Durant el dia d’avui s’han produit dos nous incendis, que han acabat afectant a sis contenidors més. Un es va produir al carrer Cisa amb l’avinguda Polinyà passades les dues de la matinada, que va deixar quatre contenidors totalment calcinats, a més de dos vehicles parcialment cremats i dos arbres i un cablejat elèctric afectats.

El segon incident va tenir lloc al carrer Begoña amb el carrer Almudena passades les tres de la matinada. En aquest cas, van acabar amb dos contenidors afectats. En totes aquestes incidències han intervingut diverses unitats del cos de bombers i de la Policia Municipal.

La revetlla incívica: 14 contenidors i dos cotxes calcinats a Sabadell

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top