ESPORTS

Dos sabadellencs participen en el campus de bàsquet de més prestigi d’Europa

El tècnic Quim Gómez i la jugadora Marina Asensio que van participar a Las Palmas/Cedida

La jugadora Marina Asensio i el tècnic Quim Gómez ha estat la representació sabadellenca en el ‘Blue Star Elite 30 Europe Camp’ que s’ha celebrat a Las Palmas de Gran Canaria, considerat el campus internacional de més prestigi d’Europa. Organitzat pels reclutadors i scouters més importants en l’àmbit internacional, el campus reuneix les millors jugadores de bàsquet del continent d’entre 13 i 15 anys.

En aquesta edició va reunir a jugadores de fins a 17 països, destacant la presència de Marina Asensio, formada en el planter del Club Natació Sabadell que enguany ha jugat en el Centre d’Alt Rendiment Segle XXI. Recentment ha estat escollida per formar part de la selecció espanyola cadet que competirà en el Torneig de l’Amistat a Udine (Itàlia). A Las Palmas es va convertir en una de les jugadores més destacades de la seva posició.

Pel que fa a la part tècnica, l’entrenador sabadellenc Quim Gómez, actualment a la direcció tècnica de la secció de bàsquet del Club Natació, va actuar com a director d’un col·lectiu d’entrenadors de cinc nacionalitats diferents i de reconegut prestigi i trajectòries. El seguiment de diversos analistes de la FIBA, periodistes de mitjans internacionals com l’ESPN o scouters d’universitats americanes corroboren l’elevat nivell d’aquest Campus de bàsquet formatiu que per primera vegada es va celebrar a Europa.

Comentaris
To Top