Esports

El Centre d’Esports assegura que els pagaments estan coberts

El president Esteve Calzada ha avançat els diners per evitar problemes/Ll. Franco

“Sense risc”. Així qualifiquen fonts del Centre d’Esports la situació poques hores abans de finalitzar el termini -fixat aquest any per divendres a les 12 del migdia- per abonar els deutes als jugadors que van fer denuncies davant l’AFE pel concepte d’impagaments. En el cas del Sabadell, es van acumular dues mensualitats i el mes de juliol quan venci. Des del club s’assegura que els pagaments s’han realitzat i, per tant, no existeix cap mena de risc de descens administratiu a Tercera Divisió. Com ja va explicar el president Esteve Calzada en la Junta d’accionistes, aquests diners s’han hagut d’avançar a l’espera de tancar l’acord amb el nou inversor. Tampoc ha arribat res del deute de més de 300.000 euros que manté el Consejo Superior de Deportes amb el club corresponent als dos últims exercicis.

En l’aspecte esportiu, confirmada oficialment la renovació de Néstor Querol, en les pròximes hores podria seguir el mateix camí Pedro Capó. Les converses amb el polivalent jugador illenc es troben molt avançades i l’acord sembla imminent. En canvi, les postures estan força allunyades amb l’Ángel Martínez, decebut amb la proposta a la baixa que ha rebut per part del club. Tot apunta al seu adeu i de fet, el gironí ha rebut altres ofertes. Amb una columna vertebral de 9 futbolistes, el director esportiu Jose Manzanera accelerarà la pròxima setmana el capítol d’incorporacions, amb especial atenció a la porteria, ara mateix buida.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top