Ciutat

En portada: Atrapats a l’asfalt

Ja fos a l’autopista o als carrers de Sabadell, molts habitants de la ciutat van quedar dimecres atrapats al cotxe a causa del camió bolcat a la C-58. A aquest tema dediquem la portada de dijous i divendres. Però no és l’únic.

També destaquem un anàlisi dels nous sous del govern de Sabadell. Especialment el de l’alcaldessa, Marta Farrés, que ha pujat un 10%. El comparem amb el d’altres alcaldes de ciutats similars a Sabadell i amb el que cobraven els anteriors batlles de la ciutat.

Aquest 27 de juny porta també un nou D.S. a Taula, dedicat aquest cop al menjar i beure durant l’estiu. Plats frescs, verdures de temporada, i sucs ben vítaminics són alguns dels ingredients d’aquesta nova edició del suplement gastronòmic del Diari de Sabadell.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top