Esports

L’exposició de raquetes antigues del Club de Tennis Sabadell evoca el passat

El 90è aniversari del Club de Tennis Sabadell va viure la inauguració d’una nostàlgica exposició de raquetes antigues al Casal Pere Quart. La col·lecció, iniciada pel soci Joaquim Busoms i ara propietat de l’entitat, està formada per raquetes amb més de 120 anys d’antiguitat i projecta un recorregut pel passat d’aquest esport, amb raquetes asimètriques amb les quals es jugava al ‘Real Tennis’ passant per les Flat-Top i arribant a la raqueta Hazell’s Streamline popularitzada l’any 1937 pel tennista anglès Bunny Austin.

L’exposició estarà oberta al públic fins al 6 de juliol / LLUÍS FRANCO

Fins al 6 de juliol els amants del tennis podran gaudir d’aquesta magnífica exposició on també tenen protagonisme les raquetes de la dècada dels anys 80, quan van deixar de ser de fusta per passar a fibres de grafit i altres materials més resistents i de menys pes. En aquest sentit, cal recordar que el darrer jugador a guanyar a Wimbledon amb raqueta de fusta va ser el controvertit John McEnroe l’any 1983. Les eines de feina d’altres tennistes mítics com Björn Borg, Guillermo Vilas o Chris Evert també tenen un apartat especial.

A l’acte de presentació van assistir la tinenta d’alcaldessa Montse González, la regidora d’Esports Laura Reyes i el president del Club de Tennis Sabadell, August Serra, el qual va voler destacar el “gran nivell” d’aquesta exposició. Es va tancar amb l’actuació de ‘Set de Sol’, la coral de l’entitat. Aquesta exposició tindrà un punt de continuïtat amb el Campionat de tennis amb uniforme blanc i raquetes d’època que es disputarà a les instal·lacions sabadellenques el 6 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top