Ciutat

L’estació d’autobusos, en obres fins al 2 de setembre

Des d’aquest dimecres 26 de juny fins al 2 de setembre l’estació d’autobusos de Sabadell estarà en obres i les parades es faran al seu voltant. Les obres han començat com estava previst aproximadament a les 10 h amb el tall del tram rodat de l’estació i la senyalització de les obres. A mesura que hi han arribat, els usuaris s’han trobat panells informatius que els indiquen on està a partir d’ara el punt on anar a agafar el seu autobús.

A l’usuari Angelo Curto, que agafa el B2 per anar a Cerdanyola, el canvi no li provoca gaires maldecaps. En el cas d’aquesta línia, per anar en sentit sud l’ha d’agafar en el carril bus que s’ha habilitat al carrer de l’Estació, davant el lateral de la biblioteca Vapor Badia. Aquest matí també esperava l’autobús en aquest carrer Montserrat Cabeza, que creu que el canvi no l’afecta gaire però que “si hagués de venir cada dia em molestaria més”. El matí ha estat tranquil a l’estació, a parer de l’inspector de Moventis Sergio Bataller, que informa els clients. “De moment tot va bé, la gent pregunta on ha d’anar”, ha explicat Bataller.

Obres de manteniment

Els treballs consistiran en la pavimentació de la platja d’andanes, la reposició d’elements de drenatge i l’actualització de la senyalització; i tindran un cost de 300.000 euros. 

Comentaris
To Top