Ciutat

Els jocs d’aigua, els grans protagonistes de la Festa Major de la Serra d’en Camaró

Un nen jugant al castell inflable / ÓSCAR ESPINOSA

La Serra d’en Camaró celebrava avui el seu últim dia de Festa Major. Des del passat divendres a la nit, el barri gaudeix de tres dies festius que van començar amb una botifarrada popular. Això sí, segons el president de l’Associació de Veïns de la Serra d’en Camaró Ramon Fuentes, el plat fort va ser la festa de l’escuma celebrada el passat dissabte ja que va aplegar a més de 300 persones.

/ ÓSCAR ESPINOSA

Avui, l’aigua també ha tingut un paper especial. Uns grans castells inflables aquàtics amenitzaven el matí però, per si no fos prou, els veïns ruixaven a tothom amb mànigues d’aigua. Aquest ha estat un llarg preludi a l’homenatge a la gent gran que realitza cada any l’Associació de Veïns i al que ha assistit la nova alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. Com cada any, es celebra un sorteig entre la gent gran del barri on el premi és una planta. Farrés ha estat l’encarregada de donar el premi al guanyador.

La Festa Major acabarà aquesta nit amb un concert d’Havaneres a càrrec del grup Tela Marinera i per últim, un petit castell de focs artificials.

Comentaris
To Top