Esports

Marta Farrés i Joan Soteras visiten el Campus Campions a Olímpia

Un grup de participants juntament amb l'alcaldessa Farrés i el president de la FCF, Joan Soteras/Cedida

L’alcaldessa Marta Farrés, acompanyada de la regidora d’Esports Laura Reyes, i el president de la Federació Catalana de futbol, el sabadellenc Joan Soteras, han fet aquest dimarts una visita als participants del Campus Campions, el primer dedicat a persones amb diversitat funcional i intel·lectual que se celebra a Catalunya. L’escenari és el Complex Poliesportiu Olímpia de la nostra ciutat. La iniciativa és finançada per la Fundació Catalana de futbol que presideix Pere Guardiola.

Van poder comprovar l’excel·lent ambient que es respira en aquest Campus dirigit per l’actual jugador del Llagostera i exarlequinat, Lucas Viale. Els participants, un total de 56 d’entre 12 i 50 anys, poden gaudir d’entrenaments i altres activitats complementàries de 9 a 17.30 hores durant aquesta setmana. Aquest dimarts, per exemple, està previst un espectacle de màgia i el dimecres faran una excursió al Museu del FC Barcerlona. El dijous, l’exfutbolista i comentarista de Bein Sport, el sabadellenc Alberto Edjogo comentarà un documental futbolístic i el dissabte es posarà la cirereta amb la festa de cloenda sobre la gespa de l’Estadi Municipal Creu Alta. L’objectiu amb aquest Campus és potenciar la integració social d’aquestes persones amb diversitat funcional.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top