Ciutat

Hostafrancs centra tots els actes de Festa Major a Cal Jepó

Veïns coent la botifarra a la brasa / LLUÍS FRANCO

La Botifarrada popular inaugurarà, divendres, la Festa Major del barri d’Hostafrancs, seguida de les Havaneres a les 22.30 h a càrrec d’un dels grups més destacats del gènere, Port Bo. A les 00.30 h qui vulgui ballar, ho podrà fer amb el Grup Aura.

Els veïns i veïnes d’Hostafrancs celebren el primer dia amb coca, cava i cremat. La festa continuarà l’endemà a les 18.30 h amb Cucanyes, i el Concurs de Dibuix i la Xocolatada. A les 20 h hi haurà el Pallasso Perico Nas de Mico per entretenir la mainada del barri. A les 20.30 h, se celebrarà un partit de Futbet: Casats contra Solters. I sí algú considera que no s’ha fet prou exercici, a les 21 h hi haurà una exhibició de Country i a les 22.30 h una Mostra de Danses de diversos llocs del món.

A mitjanit, hora de les bruixes, actuació del grup a Zalea en acústic. El diumenge a les 11 del matí se celebrarà el Tri Esports Hostafrancs, futbol, bàsquet i atletisme. Al migdia serà l’hora dels infants amb Animació Infantil i la Festa de l’Escuma amb Jaume Barri. A les 18.30 h de la tarda, per qui vulgui estar ocupat, un taller de treballs manuals, xocolatada i lliurament de premis amb la col·laboració d’un pallasso.

A les 20 h, l’Esbart Dansaire Sabadell farà una exhibició de balls tradicionals catalans i a les 21 h actuaran la Coral Violes i la Coral Estrella Daurada. A les 22 h Música amb el duet Ramon i Artur que posaran el punt final a la Festa Major. Tots els actes d’Hostafrancs tenen lloc a la popular plaça de cal Jepó.

Comentaris
To Top