Ciutat

La Roureda mostra tots els cartells de Festa Major en una exposició al Casal d’Avis

El barri de la Roureda enceta la seva Festa Major amb moltes activitats per a grans i petits que tindran lloc entre la plaça de la Participació Ciutadana i el carrer d’Àger.

Durant el cap de setmana de festa, la Fira estarà instal·lada al carrer Artesa de Segre i durant aquest temps també es podrà visitar l’exposició de portades de cartell de les festes de la Roureda, des del 1979 fins al 2018 al Casal de la Gent Gran.
A les 20.h actuaran la Banda Cultural de Cornetes, Tambors i Majorets i seguidament hi haurà Discoteca a la fresca a la plaça Montellà.

Diumenge els veïns de la Roureda, despertaran amb la Xaranga a càrrec de la Banda Municipal de Música a les 10, els fans de la Petanca tenen una cita a les pistes del Casal d’Avis. Però per a qui prefereixin una altra activitat esportiva, a partir de les 10 h, se celebrarà la Triangular de Futbol al C.P Roureda.

El matí de dissabte també hi haurà activitats pels infants, a la plaça Montellà trobaran tobogans i jocs diversos. Un dels actes centrals del dia serà la paellada popular a les 14 h. Al Camp de Futbol Municipal Roureda, dins del marc del 40 aniversari de V. DF Roureda.

Dissabte tarda, a les 18 h, hi haurà demostració de puntes de coixí, i cap a les 19.30 exhibicions del Centre Regional de Múrcia a la plaça Montellà. A les 22 h de la nit, Degustació de Rom Cremat a la plaça Llívia i tot seguit Concert amb l’Orquestra Marinada.

Diumenge la festa continuarà de bon matí amb l’exhibició d’ocells cantaires entre el carrer Artesa de Segre i Bolvir i a les 9.30 sortiran les Majorets que faran un recorregut pel barri. Per aquells veïns que hagin agafat gana, a les 10 hi haurà Xocolatada Popular a la plaça Montellà, i tot seguit Pallassos amb el grup Arlequí i Titelles, i Festa de l’Escuma a la mateixa plaça.

A la tarda, Festival de Varietats amb grups de sevillanes de Nati i Antonio, Javier JuradoLucero de Bora, Isabel Rico i Jonatan i Abraham. A les 22: 45 h, els Diables de Can Feu tancaran la Festa Major de la Roureda.

Comentaris
To Top