Ciutat

L’Hospital Parc Taulí, en obres de reforma durant l’estiu

Durant els mesos de juliol i agost es preveuen obres i trasllats a l’edifici Taulí, Santa Fe i el VIIè Centenari

La façana del Parc Taulí en una imatge d'arxiu / CEDIDA

Un estiu més, l’Hospital Parc Taulí tornarà a viure obres de reforma, que es duran a terme als edificis Taulí, Santa Fe i Centenari. Pel que fa al mateix Taulí, continuen les obres de construcció de les dues noves plantes sobre el bloc d’urgències hospitalàries, i s’espera que al juliol es produeixi l’aixecament de les plantes.

D’altra banda, pel 12 de juliol està previst que comencin els treballs de la reforma integral de la Unitat de Reanimació Post Anestèsica (URPA), que tindran una durada de dos mesos aproximadament, on s’habilitaran dos quiròfans per acollir els pacients de reanimació post anestèsia. L’URPA es dotarà de nous paviments, sostres i parets; nova il·luminació amb leds, a més de la millora de tots els circuits i dispositius, la renovació de tota la instal·lació elèctrica, portes automàtiques i climatització.

D’altra banda, es reformarà la novena planta de l’hospital a partir d’inicis d’agost, on es farà una pintura general, l’emplafonat de mitges parets als passadissos i dels capçals dels llits, i finalment la renovació dels dos controls d’infermeria. Aquestes obres es finalitzaran previsiblement a mitjans d’octubre.

Edifici Santa Fe

A l’edifici Santa Fe està prevista la reforma de l’espai de consultes externes d’adults de Salut Mental de la planta E, on es farà una pintura general, una millora de la il·luminació amb leds i la reforma de la zona d’accés a aquest àmbit. També es preveu, per finals de juliol, el trasllat de les sis consultes externes de Neurologia a la nova planta F, que actualment s’ubiquen a la primera planta B.

D’altra banda, es traslladaran les consultes externes de Dermatologia i de Maxil·lofacial a la planta B a finals d’agost i també les consultes externes d’accidents de trànsit, actualment ubicades a la planta B, es traslladaran a la planta baixa, al costat de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer.

Edifici VIIè Centenari

A mitjans de juliol, està previst que s’iniciïn les obres de millora dels banys de les 21 habitacions de la 3a planta del Centenari, que acullen pacients crònics complexes i geriàtrics aguditzats.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top