Oci i cultura

El Cinema de Muntanya a la Fresca explora diversos esports d’alçada

Una nit de cinema a la fresca, en una imatge d'arxiu / Victòria Rovira

L’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell inaugura el nou cicle de Cinema de Muntanya a la Fresca que es farà els dijous de juliol al pati de la masia de Can Deu de les 21.30 h fins a les 23 h. El tema central de les pel·lícules, presentades en la passada edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló, giren entorn de la natura i els esports vinculats a la muntanya. El preu de les entrades per assistir-hi és de sis euros i inclou crispetes i beguda i es podran comprar anticipades a l’Espai Cultura, pel web i presencialment mitja hora abans de l’inici.

Programació

Dijous 11 de juliol – We are the Rovers Norway The Lorax Project (sessió doble)

Són dos curtmetratges de 30 minuts aproximadament. El primer reflecteix els vols de paramotor en els paisatges nòrdics i el darrer explica la història de Sis amics es proposen l’escalada i el descens enSalt Base de la paret Lorax (Tasmània).

Dijous 18 – No man’s land – Expedition Antarctica

L’Antàrtida és un continent força desconegut amb un clima extrem que dificulta l’esquiada. Aquestes dures condicions no són un obstacle perquè Matthias Haunholder, Matthias Mayr i el càmera Johannes Aitsemüller hi preparin una expedició, sense suport extern, per descobrir noves línies de descens.

Dijous 25 – This mountain life (Premi BBVA millor film de Muntanya).

La Martina i la seva mare Tània, de 60 anys, s’embarquen en una aventura de 6 mesos i 2.300 Km fins a Alaska a través de les muntanyes. Una congregació de monges, un fotògraf enterrat per una allau, un apassionat alpinista, un artista de la neu o una parella que hi viu des de fa 50 anys.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top