Ciutat

Roben una part de la tanca perimetral que protegia el castell de Can Feu

El passat diumenge, durant la celebració de les visites guiades que cada mes es fan al castell de Can Feu, els assistents van trobar-se que uns individus s’havien endut part de la tanca perimetral instal·lada precisament a l’abril per evitar els actes vandàlics a aquesta edificació. L’Ajuntament n’està assabentat i assegura que ho repararà el més aviat possible.

“Aquesta tanca no ha servit per res. El problema és que ningú vigila”, ha criticat Aleix González, president de l’Associació Cultural Can Feu, que vetlla pel manteniment i la promoció del castell. Segons ells, els individus “les van descollar i se les van endur”, coincidint amb la Festa Major de Can Feu. González ha lamentat també que els 90.000 euros destinats a la instal·lació de les tanques “no han servit de res”.

Tanques robades que envolten el castell de Can Feu / CEDIDA

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top