Diners

Leroy Merlin inverteix 3,5 milions en una altra botiga a Via Sabadell

La nova nau de Leroy Merlin, al costat de l'existent, en construcció / LLUÍS FRANCO

2.500 metres quadrats. Aquesta és la superfície comercial de la nova botiga que l’empresa de bricolatge i decoració Leroy Merlin obrirà al polígon comercial Via Sabadell, a Sant Pau de Riu-sec. Es tracta d’una ampliació de l’establiment que aquesta companyia ja té a la zona. Segons han informat portaveus de la firma, aquesta nova nau s’inaugurarà l’últim trimestre d’aquest any i suposarà una inversió de 3,5 milions d’euros.

La nau en construcció, aquest dilluns / LLUÍS FRANCO

Leroy Merlin divideix els seus centres en quatre mons: bricolatge, decoració, jardineria i construcció. El nou establiment serà destinat a “pati de materials” de la construcció, segons han avançat aquestes fonts de la companyia. Aquesta àrea funciona habitualment amb un sistema d’autoservei. Per aquest motiu, no està previst que l’obertura de la nova nau comporti la contractació de més personal. El que sí que farà Leroy Merlin serà traslladar els vuit treballadors de la secció de construcció al nou establiment. Els portaveus de l’empresa no han volgut vincular aquesta obertura amb l’alça del sector de la construcció a la comarca. En tot cas, Leroy Merlin s’ha proposat que el 10% de la seva xifra de venda provingui de professionals.

Tres mesos d’obres

L’encarregat de la construcció de la botiga és l’empresa Obra Civil Profesional (OCP), que va començar les obres fa tres mesos sobre una parcel·la de 9.600 metres quadrats. L’estructura de la nau, que tindrà un total de 3.700 metres quadrats, ja comença a ser visible.

Leroy Merlin va obrir la seva botiga a Sabadell durant l’estiu de l’any 2012. Va ser la primera gran superfície en obrir portes a la zona comercial Via Sabadell. Abans aquesta operadora del bricolatge estava situada a Sant Quirze del Vallès, en una nau que posteriorment va ocupar Bricomart.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top