Ciutat

El trànsit de la part baixa de la Rambla es complicarà durant un mes i mig

Dilluns començaran els treballs a la calçada per renovar una canonada

La cantonada entre els carrers de Cervantes i la Rambla / GOOGLE MAPS

Les obres de renovació d’una canonada d’Aigües Sabadell a la part baixa de la Rambla obligaran a fer talls puntuals en la circulació sentit sud durant un mes i mig, des d’aquest dilluns 15 de juliol fins al 4 de setembre. Fins ara els treballs s’han fet a la vorera i a partir de la setmana vinent es traslladaran a la calçada. Es tracta d’una inversió de 160.000 euros per millorar el servei i reduir les avaries fortuïtes en aquest sector.

Des del 15 de juliol fins al 4 de setembre hi haurà talls graduals en el tram direcció sud entre els carrers de Cervantes i la Gran Via. Mentre durin per allà només hi podran circular els autobusos i vehicles de servei.

Paral·lelament, del 5 al 16 d’agost es tallarà el trànsit entre el carrer de Duran i Sors i la mateixa Gran Via. En sentit de pujada el trànsit general estarà obert, tot i que amb restriccions de capacitat.

Alternatives

Tant per anar a l’avinguda de Barberà com a la Gran Via en sentit nord els vehicles podran anar pels carrers de Borrell i Sallarès i Pla. I per agafar la Gran Via sentit sud, una opció és baixar pel carrer del Sol. Els autobusos es desviaran per la Gran Via entre la plaça de Clara Campoamor (antiga Antoni Llonch) i l’avinguda de Barberà.

En un comunicat l’Ajuntament explica que les obres es fan ara a l’estiu perquè és quan el trànsit de vehicles disminueix més, amb l’objectiu d’afectar el mínim possible tant els comerços com la ciutadania.

En el marc de les mateixes obres, des de fa uns dies s’han retirat els contenidors de la cantonada Zurbano/Rambla perquè aquell espai s’habilitarà com a zona d’amuntegament de material per minimitzar els desplaçaments de l’empresa constructora, augmentar el rendiment de l’obra i escurçar el període d’afectació.

Fases dels treballs

FASE 1 (del 25/06 al 10/07)
Vorera, entre el núm. 186 de la Rambla i Latorre

FASE 2 /de l’1/07 al 14/07)
Vorera, entre Cervantes i Zurbano

FASE 3 (del 21/08 al 04/09)
Calçada, entre Zurbano i Duran i Sors

FASE 4 (del 15/07 al 2/08)
Calçada, entre Duran i Sors i Latorre

FASE 5 (del 5/08 al 16/08)
Calçada, entre Cervantes i Zurbano

FASE 6 (del 10/09 al 18/09)
Vorera, entre Zurbano i Duran i Sors

FASE 7 (del 16/09 a l’1/10)
Vorera, al carrer Marqués de Comillas

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top