Ciutat

Quatre identificats per tinença de drogues i falsificar targetes T-10 a Sabadell sud

Un cotxe de la Policia Municipal sortint de la prefectura de Can Marcet, en una imatge d'arxiu / D.S.

Aquesta nit, la Policia Municipal, Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia, han participat en una operació conjunta en un establiment situat al carrer Pérez Moya, a Sabadell sud. Les autoritats han escorcollat l’establiment en una operació per sorpresa i han identificat a quatre persones per tinença de substàncies estupefaents, en concret, marihuana i cocaïna. Se’ls acusa d’un delicte d’infracció per intolerància al consum d’aquestes substàncies  i de falsificació de documents públics.

També s’ha obert un expedient contra la propietat de l’establiment per una infracció recollida a la Llei de Regulació dels Espectacles públics i activitats recreatives. A més a més, les autoritats han trobat falsificacions de bitllets de T10 de l’ATM; una diligència que també inclouran a l’expedient El tinent d’alcaldessa de l’àmbit de cohesió territorial, desenvolupament urbà, seguretat i civisme, Jesús Rodríguez, ha assenyalat que la operació policial “atén a les queixes que havien fet arribar veïns i veïnes de la zona”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top