Esports

Honved Orriols fa història i guanya les cinquenes 24 Hores de futbet del Club

Els components de l'equip amb el seu patrocinador Josep Orriols celebrant el cinquè títol/Ó. Espinosa

Històric. La 50a edició de les 24 Hores de futbet del Club Natació Sabadell han acabat amb un campió, Honved Orriols, que passarà a la història com el primer equip que conquereix cinc edicions consecutives d’aquesta competició. Altres equips n’han guanyat més, però cap fins ara havia aconseguit sumar cinc anys seguits alçant el trofeu

I això que l’Honved Orriols fa tenir una discret començament de competició en la primera fase, amb una victòria, un empat i una derrota en el tram inicial. La derrota, per cert, davant els Taurons (1-2) que seria el seu rival a la gran final. Després ha millorat el seu rendiment i en semifinals s’ha desfet de l’històric Creualtenc At. que aquest any li havia pispat la lliga del campionat d’estiu.

El duel decisiu davant els Taurons ha estat molt intens i disputat. Honved Orriols ha fet valer la seva efectivitat i millor definició per endur-se la victòria (4-2) i sumar el seu cinquè títol consecutiu en les 24 Hores del Club Natació, aquesta vegada amb l’afegit d’inscriure el seu nom en el palmarès de la 50a edició. El patrocinador de l’equip, el mític exmassatgista del Centre d’Esports Sabadell, Josep Orriols, ha estat present en el lliurament de la copa i les fotos de la celebració. El tècnic Xavi Girvent també continua sumant èxits al capdavant d’un grup que destaca per la seva gran qualitat tècnica.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top