Ciutat

Salut invertirà 413.000 euros per millorar els CAPs de Sabadell

La Generalitat destinarà 413.000 euros per millorar les instal·lacions i els equipaments dels CAPs de Sabadell. Aquests diners formen part d’un pla d’inversions de 30 milions d’euros que el Govern català preveu per tota l’atenció primària de Catalunya entre aquest any i el 2022. El projecte, gestionat des del departament de Salut, contempla intervencions en tots els centres sabadellencs. N’hi ha dotze i són els de Ca n’Oriac, Can Rull, Centre, Concòrdia, Creu Alta, Gràcia, La Serra, Merinals, Nord, Sant Fèlix, Sant Oleguer (nou CAP Gaudí) i Sud.

El CAP de Can Rull, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

El Pla de millora d’equipaments i resolució de l’atenció primària preveu repartir els 413.000 euros en quatre àrees. La renovació d’equipament és la part que s’emporta més diners, 214.000 euros; seguida de les reformes, pressupostades en 142.000 euros. La renovació de l’àmbit tecnològic, amb 47.000 euros; i el nou equipament sanitari, amb 10.000 euros, completen el capítol d’inversions.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top